Master Sport

MasterSport voimaharjoittelulaitteiden suunnittelussa on hyödynnetty kehittyneen biomekaniikan tuntemusta (Biomekaniikan Instituutti ja Akademia, Varsova). Laitteiden säädöt ovat erittäin hyvin suunniteltuja ja varmatoimisija. Laitteiden liikeradat ovat kohdillaan ja sopivat myös suurikokoisille harjoittelijoille.

BioMotion - Painopakalliset laitteet, penkit

BioMotion

BioMotion on suunniteltu harjoittelijan tarpeet huomioiden. Moderni ulkonäkö ja hyvä biomekaniikka BioMotion laitteissa on hieno lisä, mihin tahansa salikokonaisuuteen. Kaksitasoinen säätömekanismi toimii jämäkästi. Istuimet ja selkänojat eivät pääse liikkumaan harjoittelun aikana, jolloin harjoittelu on miellyttävää ja turvallista. Kromisiin jalkatukiin on lisätty kumilistoja, jolloin jalkaterät pysyvät hyvin paikoillaan. Verhoiluosat ovat anatomisesti erittäin hyvin muotoiltuja, tukevat harjoiteltaessa juuri oikeista kohdista ja takaavat siten turvallisen harjoittelun.


UUTUUS! MASTERSPORT BioMotion Glute

MasterSport, BioMotion pohjekone seisten

MasterSport BioMotion ylävetokone

MasterSport BioMotion ojentajakone

BioMotion 4-station ym.

Master Sport Biomotion Finnair

MasterSport/ BioMotion Butter Fly UUSI!

MasterSport/ BioMotion reidenlähentäjä omilla väreillä.

BioMotion 4-station

BioMotion, 4-station

Natural Strenght - Vipuvarsilaitteet

Natural Strenght

Laitteiden moderni ulkonäkö, todella hyvä biomekaniikka sekä oikeat kuormitusarvot takaavat hienon harjoitteluelämyksen. Kaksitasoiset säätömekanismit penkeille ja selkänojille pitävät säädöt paikoillaan liikkeen aikana. Verhoiluosat on tehty anatomisesti tukemaan juuri oikeista kohdista, mikä mahdollistaa miellyttävän ja turvallisen harjoitteluelämyksen. Kromiset jalkatuet on varustettu kumilistoin, jolloin jalkaterät saavat hyvän tuen liikkeen aikana.


NS12 Alaviisto punnerruspenkki

NS10 Jalkaprässi